Törzsvásárlói Program

A DohányKer Kft. Törzsvásárlói Programja azzal a céllal jött létre, hogy a visszatérő,  hűséges vásárlóinak az üzletek által árusított bizonyos termékcsoportok körében időszakosan elérhető egyedi akciókat és kedvezményeket biztosítson.

 

totszvasalo_leszek_gomb

 

Sokan csak rohanás közben térnek be a trafik üzletekbe, személytelennek találják azt, ráadásul félve vásárolnak üdítőt, vagy akár rágót, mert tartanak a magas áraktól.

Szerencsére Pécsen a DohányKer Kft már 15 olyan TrafikPont üzlettel vár városszerte, ahol az árak nem jelentenek akadályt! Sőt még barátságos kiszolgálással és folyamatosan bővülő termékválasztékkal is kiegészülnek! Törzsvásárlóink pedig rendszeresen különleges kedvezményeket kapnak!

A Hűségprogramhoz csatlakozó vásárlók egy névre szóló plasztik-kártyát kapnak térítésmentesen, melynek felmutatásával jogosultak a különféle akciók és kedvezmények igénybevételére.

A DohányKer Kft TrafikPontjaiban árusított bizonyos termékcsoportok körében időszakosan elérhető egyedi akciókat biztosítunk Törzsvásárlóinknak, így a nagy üzletláncokkal azonos, vagy akár azokénál alacsonyabb áron kínálunk változatos termékeket, városszerte 15 üzletünkben.

 Nézd meg aktuális Hűségakcióban részt vevő termékeinket itt! >>

 

Miért éri meg Törzsvásárlónak lenni?

–  gyors kiszolgálás,

–  barátságos eladók,

–  15 üzlet Pécsen városszerte és

–  szuper kedvezmények várnak minden hónapban!

  

Töltsd ki az alábbi űrlapot és legyél Te is Törzsvásárló!

Vezetéknév

Keresztnév

E-mail cím

Születési dátum

Irányítószám

Város

Utca

Házszám


Ezúton nyilatkozom, hogy a fent részletezett marketingreklám címzettjeként kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy részemre a TrafikPontok Pécs Törzsvásárlói Program (a továbbiakban: Program) keretében a Programot bonyolító jogi személyek (lásd alább) közvetlen módon, elektronikus- vagy postai levél útján különféle marketingreklámokat küldjenek a fentiekben megadott elektronikus- vagy postai levelezési címemre. Kijelentem továbbá, hogy a Program során megadott személyes adataim - vonatkozó jogszabályok szerinti - kezeléséhez hozzájárulok. Egyben kijelentem, hogy tudomásom van arról, hogy jelen hozzájárulásom bármikor, ingyenesen, korlátozás és indokolás nélkül visszavonható a info@dohanyker.hu elektronikus címre vagy a 7623 Pécs, Megyeri út 26. postai címre küldött kérelem útján, vagy az egyes elektronikus marketingreklámok ‘Leiratkozás’ pontjára kattintva.

 

 

A Hűségprogramban kizárólagosan részt vevő árusított termékcsoportok: ásványvizek, üdítőitalok, energiaitalok, alkoholos italok, kávék és egyéb időszaki termékek. A Hűségprogramban az internetes főoldalon található térképen feltüntetett valamennyi üzlet részt vesz. A kínálat üzletenként eltérő lehet!