Bemutatkoznak üzleteink

Olvasd el üzleteink rövid bemutatkozását:

Az alábbi 15 DohányKer TrafikPonton várunk városszerte gyors és kedves kiszolgálással, akciós árakkal!

 

7621 Pécs, Irgalmasok utcája 22.

A belváros szívében található, egy igazán tágas és széles termékválasztékkal bővelkedő üzlet. Hűtött ital választékában mindenki megtalálja a kedvencét, akár kisebb akár nagyobb kiszerelést keres. Frissen főzött kávéban sincs hiány, sőt itt a kedvenc újságod is be tudod szerezni a kávé mellé. A frekventált helyen található üzletben buszjegyet is vásárolhatsz, és .szezonális termékkínálatunkban jégrémet is találsz itt a nyári időben

 

7623 Pécs, Mártírok u. 14.

A vasútállomás közelében található üzletünkben, ha épp a környéken jársz vagy a vonatra, a buszra sietsz gyors kiszolgálással állunk a rendelkezésedre. Frissen főzött kávéval segítünk egy kicsit felpörögni álmosabb napokon, és az utazáshoz még egy kis olvasnivalót is találsz üzletünk újság kínálatában.

 

7632 Pécs, Maléter Pál út 1. Tesco

A nagybevásárlás mellett érdemes benézni TrafikPontunkba is, hiszen versenyképes árakkal várunk! Mosolygós eladóink szívesen segítenek egy szerencsés sorsjegy választásában, de ha épp a buszra sietnél, akkor villám sebességgel buszjegyet is tudsz tőlük vásárolni. Az autóval érkezők pedig kényelmesen parkolhatnak az üzlet előtt.

 

7629 Pécs, Zsolnay V. u. 118. (Buszpályaudvar)

Bár aprócska üzlet, de annál hangulatosabb a kedves eladóknak és a minőségi kiszolgálásnak köszönhetően. A buszmegálló közelsége miatt, ha épp rohanásban is vagy a buszra itt számíthatsz a gyors kiszolgálásra. Ráadásul még a buszjegyed is beszerezheted. Ha van pár perced kóstold meg frissen főzött kávénkat, és válassz hozzá kedvenc újságaidból.

 

7627 Pécs, Zsolnay V. u. 22.  (Penny parkoló)

A bolt közvetlen közelében, frekventált, jól megközelíthető helyen vár ez az üzletünk is. A parkolás itt sem akadály, ha autóval érkezel. Ha szerencsét próbálnál sorsjegyet is vásárolhatsz ebben az üzletünkben, ha pedig buszoznál, a jegyedet is beszerezheted a helyi járatokra. Kóstold meg frissen főzött kávénkat is!

 

7628 Pécs, Szigeti u. hrsz: 3220/56 (MOL kút mellett)

Bár ez is egy kisebb TrafikPont érdemes benézned ide is, hiszen kedves és gyors kiszolgálással várunk. A parkolás kényelmesen megoldható az üzlet előtt, vagy ha a tömegközlekedést választod, akkor buszjegyedet itt is beszerezheted.

 

7628 Pécs, Komlói u. hrsz:36288 (Fehérhegy)

Nemrég felújított üzletünkben széles termékkínálattal várunk! Jól megközelíthető helyen található, egyszerűen megoldható a parkolás is. Akár frissen főzött kávét, akár újságot keresel eladóink készséggel állnak rendelkezésedre. Sorsjegyet is beszerezhetsz itt, sőt szezonális termékkínálatunkban nyáron jégkrémet is találsz. Ha buszra sietsz a gyors kiszolgálás mellett a buszjegyed is beszerezheted itt.

 

7634 Pécs, Makay I. u. 18. (Lukoil kút melletti autómosónál)

A 6-os főút mellett, autóval egyszerűen megközelíthető, frekventált helyen található üzlet. Gyors és minőségi kiszolgálással várunk itt is, ha pedig próbára tennéd a szerencsédet sorsjegy kínálatunkból is válogathatsz.

 

7629 Pécs, Király u. 20.

A történelmi belváros népszerű sétálóutcájában is várunk üzletünkben! Kóstold meg frissen főzött kávénkat, vagy a nyári melegben hűtsd le magad egy jégkrémmel!

 

7621 Pécs, Király u. 58.

A belvárosi üzletünkben is gyors, kedves és minőségi kiszolgálás vár! Szerezd be itt a buszjegyed a helyi járatokra vagy kóstold meg frissen főzött kávénkat!

 

7624 Pécs, Bálicsi u. 3/1

Ha a dimbes-dombos Mecsek-oldalon keresel TrafikPontot akkor ugorj be ebbe az üzletünkbe! Autóval is jól megközelíthető helyen, kedvező árakkal, barátságos kiszolgálással várunk itt is. Ha pedig szerencsét próbálnál sorsjegy is kapható!

 

7632 Pécs, Berek u. 6.

Kedvező árakkal és minőségi kiszolgálással találkozhatsz ebben az üzletünkben is. Ha egy finom feketére vágysz, ugorj be egy frissen főzött kávéra és menet közben még a buszjegyed is beszerezheted.

 

7621 Pécs, Rákóczi u. 49.

Frekventált helyen, a népszerű bevásárlóközpont közelében is szeretettel várunk üzletünkben. Ha a belvárosi forgatagban egy gyors, és finom kávéra vágysz érdemes benézned. Kávézás közben még buszjegyet is beszerezhetsz a pécsi helyi járatokra, vagy egy gyors kaparással szerencsét is próbálhatsz a sorsjegyekkel.

 

7621 Pécs, Jókai u. 21.

Szintén frekventált helyen, a posta közelében található üzletünkbe is érdemes benézni a kedvezményes árú, változatos termékekért. A nyári melegben egy jégkrémet is beszerezhetsz itt, de ha buszjegyre van szükséged, akkor is állunk a rendelkezésedre.

 

7634 Pécs, Páfrány u. 4. (Buszpályaudvar)

Széles hűtött ital választékkal, gyors és barátságos kiszolgálással találkozhatsz ebben a TrafikPontban is. Ha egy kis energiára van szükséged válaszd frissen főzött kávénkat, s miközben azt szürcsölöd sorsjegy kínálatunknak köszönhetően még szerencsét is próbálhatsz. A buszra sietők buszjegyet is válthatnak itt a pécsi helyi járatokra.

 

Nézd meg itt a térképet és válaszd a hozzád legközelebbi DohányKer üzletet!>>